GRILLROOM-RESTAURANT ALIBABA

GRILLROOM-RESTAURANT ALIBABA Grillroom - restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1409 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom-Restaurant Alibaba. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 20:05 Lekker eten binnen half uur in huis .
26 mei 2022 om 23:19 2 uur op mijn eten zitten wachten. Twee keer gebeld krijg je als antwoord het is druk. En dan is je eten ook nog lauw
26 mei 2022 om 21:43 Kan druk zijn, maar bezorgtijd van 2,5 uur is niet meer uit te leggen..
26 mei 2022 om 20:40 Uur en 20 minuten gewacht en de kapsalon was koud. Telefoon werd niet opgenomen ik heb 3 keer gebeld. Ik heb nog nooit klachten gehad dit is de eerste keer.
26 mei 2022 om 19:24 Eten was erg lekker, Spareribs lekker zacht en goed van smaak. Ook bezorging was goed. Ruim binnen de geschatte tijd
26 mei 2022 om 18:46 Fantastisch
25 mei 2022 om 9:57 Lezen duidelijk de opmerkingen. Vriendelijke geduldige bezorger en eten was uitstekend.
22 mei 2022 om 23:27 Super snel en lekker salade en kebab Mals vlees. Toppie
15 mei 2022 om 20:43 Deze keer hebben we bijna 2 uur op het eten gewacht. Het was ook niet warm. Jammer omdat we tot dusver geen klachten hebben over het eten of bezorging
14 mei 2022 om 20:33 Niet gekregen wat ik besteld heb, maar wat ik gekregen heb was heerlijk.
10 mei 2022 om 11:46 Twee broodjes doner met extra vlees een kaas besteld, maar dit kwam met een hele lading aardappelschijfjes. Is niet wat we normaalgesproken krijgen, misschien hebben ze het gerecht veranderd of verward met een donerschotel. Jammer.
6 mei 2022 om 12:06 Heel lekker, doen altijd hun best om de pizza's naar wens af te leveren! Wij zijn blije klanten.