GRILLROOM-RESTAURANT ALIBABA

GRILLROOM-RESTAURANT ALIBABA Grillroom - restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1216 beoordelingen
28 okt 2021 om 19:41 Heerlijk eten, snel bezorgd
24 okt 2021 om 22:14 Eten was goed alleen er ontbraken helaas wat saus wat wel bestekd en betaald was. Het was een bestelling voor 10 personen De bezorgtijd was veel te lang. Besteld om 17.30 gekregen om ongeveer 19.25 uur bijna 2 uur wachttijd. Veel te lang helaas.
23 okt 2021 om 22:49 Voortreffelijk gegeten.
23 okt 2021 om 3:41 Altijd top, zowel eten als bezorging
22 okt 2021 om 23:03 Snelle levering! Good Food Five stars
22 okt 2021 om 20:45 Lekker eten en de bezorging was ook mooi binnen de tijd die ze hadden aangegeven
19 okt 2021 om 20:16 Garnalen met knoflook besteld als voorgerecht. Hier betaal je 7/8 euro voor. Je krijgt een bakje met paar garnalen in water zonder smaak. Wel zat er een stuk peper in waar ik een half uur last van heb gehad. De rest van het eten viel ook erg tegen.
16 okt 2021 om 23:06 Eten was matige kwaliteit. Vettig, hele harde stukken in de döner. Al met al een 'vette' tegenvaller. Misschien pech maar gezien de andere recensies ben ik bang van niet. Bezorging was prima!
16 okt 2021 om 20:34 Heerlijk mals zoals altijd. En precies optijd!
16 okt 2021 om 10:25 De pizza's waren heerlijk....we wilden extra toppings en dat was ook zo geregeld via het notitievakje. Het restaurant belde zelfs nog om even te checken dus...goed geregeld!
3 okt 2021 om 21:27 Jammer dat ik 5x broodje Döner bestel en dan geen enkel broodje heb. Als je op tijd bestel en je toch €60 kwijt ben wil je wel de volledige bestelling
3 okt 2021 om 19:16 Eten was heerlijk!!! Echt een aanrader. Er miste stokbrood bij onze bestelling, maar dat hadden we toch niet meer op kunnen krijgen ;-)